Glasses Shop Recenzija / Review

by - 15:37

Današnji post će biti Glasses Shop recenzija , nastavite čitati da saznate koje sam naočale odabrala i da li su mi se dopale! 

Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi post na mom blogu, jako uzbudljiv post koji će biti Glasses Shop recenzija. Glasses Shop je sajt na kome se prodaju okviri za naočale, sunčane naočale i naočale sa dioptrijom. Oni su bili jako ljubazni i odlučili su mi poslati jedne naočale po mom izboru a ja sam odabrala ove i dobila sam ih prije par dana. Budući da živim u Bosni i Hercegovini, vjerovatno se pitate koliko sam čekala na paket. Dobila sam ih za 15-tak dana što je odlično. Pa da vidimo naočale koje sam odabrala ...

Hello my loves and welcome to a very exciting post! This post is collaboration with Glasses Shop , a web shop that sells glasses frames, glasses and prescription sunglasses. They were kind enough to send me one pair of their glasses of my choice and I've chosen these ones and I've got them a few days ago. Since I live in Bosnia and Herzegovina, you may wonder about the shipping time. I got them for about 15 days which is really great. So let's see the glasses I got...

glasses shop recenzija

Kada sam došla kući i vidjela da mi je poštar donio moje naočale bila sam jako sretna i uzbuđena. Kada sam ih vidjela, vjerujte mi, to je bila ljubav na prvi pogled! Došle su u ovoj kutiji za naočale sa malom maramicom za brisanje i njihovim logom a maramica je jako slatka i korisna. Sviđa mi se koliko su profesionalni i koliko su naočale samo kvalitetne! Zaljubljena sam u njih i vjerovatno ću naručiti još jedan par ubrzo.

When I got home and realized postman has brought my sunglasses I was really happy and excited. And when I saw them, trust me, it was love on the first sight! They came in this little sunglasses case and with a little tissue for cleaning with their logo which are extremely cute and useful. I love how professional they are and how quality these glasses are! I'm literally in love with their glasses and I'm sure I'll get another pair as soon as possible.


Ne znam možete li vidjeti na slikama ali one su naočale sa staklom poput plavog ogledala a ovaj tip naočala je jako popularan trenutno i ja sam tražila neke koje će mi se svidjeti, jako sam izbirljiva kada se radi o biranju (bukvalno ne mogu da shvatim koju drugu riječ mogu koristiti, ne znam šta se dešava sa mnom) naočala jer imam jako čudan oblik glave (ili je samo meni čudan?) pa ne mogu da nađem naočale koje izgledaju dobro na meni i mislim da ove izgledaju sasvim okej. Imate moje preporuke za GlassesShop. To bi bilo to... Čekajte! To nije sve! Želim s vama podijeliti i kupon kod za 50% popusta na Glasses Shop i nadam se da će vas to razveseliti jer... Ko je ne voli kupon kodove i popuste? 
KUPON KOD :
GSHOT50
DOSTUPNO za naočale i sunčane naočale koje nisu na popustu! 
I da, ovo je prvi post za koji sam koristila novi fotoaparat koji sam dobila jučer i jako sam uzbuđena zbog toga! Pišite mi u komentare kako vam se sada dopadaju slike! Sada sam počela pričati previše... Hvala vam puno na čitanju, vidimo se sljedeći put i volim vas puno!

I don't know if you can realize it by the photos but they are blue mirrored sunglasses and this type of sunglasses is really popular right now and I was looking for the ones that I would like, I'm obviously really picky when it comes to picking (I literally can't came up with another word, I don't know what's happening to me) sunglasses because I have a really weird type of head (or I just find it weird?) but I can't find sunglasses that really look good on me but I think these ones look just okay.
I highly recommend GlassesShop. So that was it... Wait! It's not! I just want to share with you a coupon code with 50% off on GlassesShop.com which I hope it'd make you happy because ... Who doesn't love coupons and discounts?
COUPON CODE : 
GSHOT50
AVAILABLE on eyeglasses and sunglasses with free lenses(sale frames excluded)!
And oh, this is the first post with the photos I took using my new camera which I got yesterday and I'm really excited about! Please tell me down bellow do you like the photos now! I'm talking too much now... Thank you so much for reading, see you next time and love you very much!

xoxo

Bye,V

glasses shop recenzija

You May Also Like

53 comments

 1. Napravila si odličan izbor! Izgledaju predobro *-*

  ♥ forever-blogm.blogspot.com ♥

  ReplyDelete
 2. Beautiful

  Silvervea.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Fenomenalne su, zaista sjajan izbor! <33


  www.marsyly.com

  ReplyDelete
 4. Lovely glasses!

  thisblogbelongstosabi.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. these shades look gorgeous you should take a pic in them
  www.mssparkleandglow.com

  ReplyDelete
 6. Naocare su predivne 💗

  beautyandstylebyemma.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Naocare su predivne 💗

  beautyandstylebyemma.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Nice glasses! I like your selection

  xx LL

  www.lalouuula.com

  ReplyDelete
 9. Izgledaju bas kul.Svidja mi se tvoj izbor :)

  http://badassvampire.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 10. wow, looks really cool! Thos blue glasses *_*
  KireiKana

  ReplyDelete
 11. Wow slike su ti tako kvalitetne sada, zaista se vidi napredak! Koju si kameru uzela?
  I naočale mi se jako sviđaju, baš su lijepe i rado bih nosila. ☺

  ReplyDelete
 12. Looks amazing

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Oh my, it's really nice. It's something I'lld wear.

  xx
  New post please visit: http://www.thestylefanatic.com/

  ReplyDelete
 14. Stvarno su divne ove sunčane naočale, baš si dobro izabrala i hvala na kuponu!

  ReplyDelete
 15. naocale su cool !!!
  http://littleobsessionsbyv.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 16. They're so pretty!!

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  ReplyDelete
 17. I had the same set of glasses!

  Come and check out my new post The Style Community

  Also, would you like to follow each other on GFC? Pls follow and I’ll follow back!

  Follow me on Google Plus

  Love
  Akanksha

  ReplyDelete
 18. Predivne naočare, baš u mom fazonu, jako su mi se dopale, kao i tvoj post. Moram priznati da sam oduševljana zato što pišeš na engleskom, svaka čast.

  Moj blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 19. The glasses are beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  ReplyDelete
 20. They look great! Love them :D

  http://angolodellamisantropia.blogspot.it/

  ReplyDelete
 21. Super post draga, i naočale su baš kjut.^^ ❤ ❤ ❤

  ReplyDelete